Om

Projektet

Da Mette Frederiksen på sit pressemøde 23. oktober sagde, at nu var Coronatristheden for alvor begyndt at melde sig, tænkte jeg med det samme, at jeg måtte gøre noget. Inden pressemødet var ovre havde jeg kontaktet de tre første, som jeg gerne ville lære af, samtidig med, at andre kunne følge med i vores samtale.

Det blev stille og roligt til denne side, hvor jeg prøver at samle viden og inspiration, der kan hjælpe os alle med at håndtere denne tåge.

Har du noget, som kunne hjælpe andre, så sig endelig til.

Om mig

Mit navn er Tommy Krabbe. Jeg er forfatter og foredragsholder, så jeg mærker selvfølgelig også, at det ikke er den letteste tid at forsamle mange mennesker. Du kan læse mere om mig her, hvis du vil.

Men jeg er også typen, der håndterer udfordringer ved at gøre noget. Som formidler har jeg selvfølgelig en stærk tro på, at viden gør en forskel. Og da jeg samtidig har landets bedste kolleger i kraft af mange andre formidlere, så var det oplagt for mig at bede dem om hjælp til at findes var for os alle.

Aktuelle foredrag

Jeg holder foredrag om mange emner, men i forbindelse med Coronatiden holder jeg dels “Sammen gennem tågen”, som handler om at komme igennem tiden sammen, og derudover har jeg i samarbejdet med en lang række kunder også udviklet foredraget “Tilbage sammen”, som handler specifikt om at vende tilbage til arbejdspladsen igen. Du kan læse om dem her.