Coronasamtale 8: Når fyrtårnet mangler, må vi være det selv

Erhvervspsykolog Helen Eriksen har i 30 år år holdt vidende og inspirerende kurser og foredrag, der kommer hele vejen rundt om mennesket, og hvordan vi er sammen med hinanden.

Hun er derfor et af de mennesker, jeg har været allermest nysgerrig på at tale med. I samtalen giver jeg hende kunstnernavnet “Holistiske Helen”, og det bliver tydeligt, at det passer perfekt til hende.

Hun har forfatter bøgerne: “Frugttræstrategien”, “Giv mens du vokser” og “Forandringer spørger ikke om lov de kommer bare”. De kan findes her.

Hør blandt andet om, hvordan vi kan være påvirkede af coronakrisen, uden selv at være klar over hvorfor. Hvordan reagerer vi som medlem af stammen, og hvad kan vi gøre ved det? Hvis de sædvanlige fyrtårne ikke viser os vej, hvordan finder vi den så? Hvad kan vi lære af kroppen i den forbindelse? Og hvorfor er intuitionen helt fantastisk, når viden ikke rækker til?

I samtalen kommer vi også ind på fagbladet “Socialpædagogen”, der har skrevet mange spændende artikler om socialpædagogernes arbejde under coronakrisen. Det viser sig, at det har de gjort i flere af bladene, og takket være deres meget overskuelige side, kan du finde dem her.

Rigtig god fornøjelse med samtalen med Helen Eriksen. Som du kan se på billedet, hygger vi os også i den grad undervejs.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *