Stenstawleren vs. coronatristhed

Hans Stokholm Kjer er et menneske med mange talenter og facetter. Som kunstner arbejder han med at stable sten kun med balance og tyngdekraften som værktøjer.

Han har produceret seks videoer, hvor han forholder sig til coronatrished – i tanke og i handling.

Video 1: Coronatristhed er blot en tristhed

I denne første video kan du dels se, hvad hans kan præstere med sten og høre hans indledende tanker om, at coronatristhed er netop en tristhed og kan behandles som sådan.

Video 2: Coronatristhed og vinterbadning

Hans tester vinterbadning som kur.

Video 3: Det går over

Inden vi lader os helt overrumple af coronatristhed, kan det være godt at tænke over andre verdensomspændende begivenheder, som vi har klaret os igennem.

Video 4: Byg en bue af sten

Nyd det! På fem minutter får du både demonstreret flow i fuldt flor og tankerne, det sætter i gang. Derefter kan du jo selv prøve det samme. Det er ganske gratis. I øvrigt kan du læse her, at et stort studie viste, at netop flow kan være med til at reducere coronatristhed.

Video 5: Kan man løbe sig væk fra coronatristhed?

Det er også gratis at løbe. Hvad gør det godt for?

Video 6: Sådan smiler du med mundbind

I den sidste video viser Hans noget meget vigtigt. Vi taler meget om, at mundbindet forhindrer os i at smile til hinanden. Men det er faktisk ikke rigtigt, som hans viser her.

Jeg vil gerne sige tusind tak til Hans for at dele sine tanker og praktiske evner med os. Det er i hvert fald meget inspirerende at huske på, at den bedste måde at bekæmpe bestemte tanker ikke er med nye tanker, men med handlinger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *